Dusená kyslá kapusta

Naše ďalšie prílohy:

Pečené zemiaky s bylinkami, Varené zemiaky s maslom, Pučené zemiaky s cibuľkou a slaninkou, Maslová zemiaková kaša, Batátové pyré, Dusená ryža, Jazmínová ryža, Tarhoňa, Maslové domáce halušky, Parená domáca knedľa, Karlovarský / zemiakový domáci knedlík, Zemiakové mastené lokše, Dusená červená kapusta, Dusená kyslá kapusta, Grilovaná zelenina, Grilovaná kukurica

Zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie,
    makadanové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.